Christophe Wolfs - Zonder Zever

Over spierspanning, stress en ons brein

Soms gaan de dingen niet zoals gepland. In plaats van een special over rug, kregen we een holistisch overzicht van ons lijf voorgeschoteld. Van darmklachten tot hoofdpijn tot ademen, met een klein beetje boerenverstand wordt een belangrijk concept eigenlijk heel logisch – ons lijf is 1 groot organisme met processen die elkaar voortdurend beïnvloeden. 

Het lichaam liegt nooit

Over de gast

Christophe Wolfs is kinesist en osteopaat en schreef het boek ‘het ABC van een gezonde rug’. En hoewel we dat enorm interessant vonden, ontspoorde het gesprek al snel tot een zeer brede aflevering die duidelijk maakt hoe alles in verbinding staat met elkaar, met de ‘waarom’ als centraal thema. Het zal je ongetwijfeld anders doen kijken naar je lijf – of zeggen we beter je hoogtechnologische supermachine? Over die rugpijn hebben we het nog trouwens, in een bonusaflevering die er nog aan komt. Stay tuned!

Disclaimer: De makers van deze content zijn geen artsen. Deze content is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden en vormt geen medisch advies of professionele dienstverlening.