OVER ONS

Ju, wij zijn Amber en Hana. Zo nemen we ook onze telefoon op naar elkaar. Dus wel toepasselijk om jullie te introduceren tot wie we zijn.

We kennen elkaar als sinds we 14 jaar zijn en hebben sindsdien van alles meegemaakt. Van onze eerste fuiven, tot samen surfen, op onze bek gaan tijdens het skiën, naar de VS gaan en bijna op straat moeten slapen omdat we ons hotel verkeerd geboekt hadden en losgaan op festivals met AVICII lookalikes. We hebben al zo vaak geweend van het lachen met elkaar dat er ooit een volledig kantoor uit de ruit kwam hangen om te kijken wat er aan de hand was. Goeie tijden.

Enfin, we go way back. En we hebben ook gedeelde missies. We willen allebei eigenlijk gewoon alles uit het leven halen. En daarover zijn wij heel kritisch en nieuwsgierig, en vooral ook heel vocaal. Dus moesten wij daar een conversatie rond opentrekken, toch?
Dat dachten wij ook. Zonder Zever ontstond tijdens een gezellig en waarschijnlijk naief gesprek waarin we zeiden ‘kom we doen da gewoon en we zien wel’. 2 jaar later zitten we hier. Zo fier als iets dat we mensen kunnen inspireren en nieuwsgierig maken om het heft in eigen handen te nemen. Genoeg gezeverd! Laat de rest vooral duidelijk worden in de afleveringen. We hopen echt oprecht dat ge er iets aan hebt.